rejser

Stockholm 2015

I sommeren 2015 havde vi et arrangement vi skulle deltage i, sammen med 50.000 andre, i overraskende smukke Stockholm. Vi bookede via Airbnb og havde min voksne datter Ann med. Det var første gang vi brugte Airbnb og det var så positiv en oplevelse at vi har gjort det flere gange siden og nu også selv udlejer via Airbnb.

Jeg ligger lige link til et par steder, så I kan se hvor vi selv er værter.

Skellet, Egense

Tversted 

I Stockholm bookede vi hos Anders, og fik en lille lejlighed ret centralt til metro og byen i det hele taget. Lejligheden var en et-værelses, og det betød at vi måtte dele soveværelse med Ann, i det der også var stuen, hele ugen – det lykkedes heldigvis ret smertefrit.

Ved ankomsten havde Anders lavet en velkomstkasse med diverse “nødvendigheder” som småpenge, kort over byen, lommetørklæder, kondomer, hovedpinepiller, anbefalinger af seværdigheder og restauranter, og en flaske champagne og tre glas parat på bordet.

Eneste minus ved lejemålet, var manglende parkeringsmulighed, som betød at vi måtte flytte bilen ofte og betale dyrt de steder den kom til at stå. Men også det kom vi over.

Vi oplevede Stockholm som en meget ren og ordentlig by, med masser af liv og stemning. Vi gik eller tog metro til stort set det hele og fik endda en tur i Tivoli med, og spiste på flere gode restauranter.

Selvom vi boede centralt i en kæmpe by, følte vi at der var natur midt i det hele, for der var flere grønne oaser i området. Det eneste jeg kan komme i tanke om som var et lille minus, men snart meget almindeligt i Skandinavien også, var de mange tiggere, som virkede ret organiserede.

Ellers en super god oplevelse, som vi gerne gør igen.

Et lille ps. omkring værtsskab ved Airbnb lejemål:

Hele Anders koncept var at vi måtte tage hvad vi skulle bruge fra køleskab, køkkenskabe og vinhylde, vi skulle bare erstatte med noget tilsvarende. Det er forskelligt hvordan airbnb værter byder velkommen og hvad der står til rådighed for gæster. Vi har ikke indrettet vores egne to sommerhuse personligt, og derfor sætter vi som regel en lille velkomst, inspireret af netop vores første airbnb oplevelse, her hos Anders i Stockholm.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *