Fuerteventura 2019

I hunger efter sol og varme rejste vi i januar 2019 til Fuerteventura. Vi regnede med noget a la Tenerife og/eller Gran Canaria, måske en mellemting, da jeg finder de to øer meget forskellige. .

Jeg må indrømme at jeg har forlagt mine rejsenoter, så mine oplevelser, må blive efter hukommelsen. Vores oplevelse af Fuerteventura (og alle andre steder vi har været) kan, naturligt, kun være baseret på det forholdsvis lille område vi har set, boet i, kørt til eller der hvor vi har indkøbt eller spist.

Vores tur var en pakketur, lejlighed og all inclucive. Vi lejede bil i lufthavnen, for at have mulighed for at komme lidt rundt og se noget forskelligt. Stedet hed noget med “Paradise…” og var lidt svært at finde, måske pga ny vejføring i byen. Det så lidt anonymt ud udefra, men var faktisk fint på den afslappede måde. Maden i cafeteriet var som den slags er, lettere ensformigt, men helt okay. Personalet var venligt og lejligheden havde hvad man skulle bruge. Det var vist sådan den korte praktiske info.

Sandstrandene på den lange strækning fra lufthavn til byen vi boede i (jeg vender lige tilbage med mere præcis info, når mine noter er dukket op igen) var ret fine. Næsten ørkensand til den ene side af vejen og så strand til den anden side. Det blæste en del da vi var der, hvilket gjorde strækningen meget populær for diverse kombinationer af faldskærm og surfboards. Til gengæld så vi meget få badende og vi var da heller ikke i vandet selv på denne tur, hverken i pool eller ved stranden. Faktisk var vejret lidt til den kølige side, men det gjorde ikke noget, vi havde bøger, lidt arbejde og hinanden at hygge os med.

Min bror, som bor i England, elsker Fuerteventura, og er vendt tilbage flere gange. Måske var vi det forkerte sted, på den forkerte tid af året, men jeg havde svært ved at finde den charme jeg havde fået beskrevet. Omvendt – på en af vores køreture var vi lidt længere sydpå, og der kunne jeg sagtens se mere hygge end det nordligste sted, hvor vi var.

Denne beskrivelse er ret mangelfuld – indrømmet! Jeg gør det bedre når jeg finder noterne. 🙂

Måske skal Fuerteventura havde en chance mere, hvem ved hvilke rejser fremtiden lokker os på?

—-