Ferielejlighed Tversted Strandpark sælges

Super skøn lejlighed i Tversted sælges – se her

Bedste og største lejlighed i komplekset. Ingen naboer over eller under, og sidste lejlighed i rækken, længst væk fra vejen.

Ejerforeningen har et fint samarbejde og en god økonomi. Der bliver en bestyrelsespost ledig ved slaget, så du kan også få lidt indflydelse.

Lejligheden ligger i komplekset Tversted Strandpark, med gåafstand til alt i Tversted, og kun 1200 m. fra Vesterhavet og den berømte Blå Ishytte.
Al inventar medfølger.
På 1. salen er de tre soveværelser, en dejlig stor altan udenfor de to soveværelser
Hems med adgang fra det ene soveværelse, og et stort badeværelse med spa til to voksne eller en lille flok børn. 
Desuden fransk altan udenfor det 3. soveværelse.
I stueetagen er der åbent køkken m. spiseplads og stue, samt badeværelse med brus og toilet. 
Terrasse på begge sider af huset, (den ene overdækket) Teknikskab med vaskesøjle. Desuden opvaskemaskine, mikroovn og de nødvendige ting i et køkken.I huset findes også højstol, weekendseng og tørrestativ. Udenfor finder du grill og havemøbler.
Der hører én parkeringsplads til lejligheden. Parkeringspladsen er afmærket i græsset som nr. 8.

Huset er allergivenligt, røg- og dyrefrit.

Tversted ligger som en lille skøn by, hvor du hurtigt kan komme til at føle du hører til. Skråt overfor ferielejligheden ligger en lille Spar købmand, hvor du kan få det nødvendige, som en god bøf, en flaske vin eller bare de almindelige dagligvarer. Hirtshals har flere supermarkeder og så er der jo heller ikke langt til Skagen eller Hjørring.

I nærheden finder du både flere loppemarkeder, gallerier, Ørnereservatet, Put & Take, og lige bagved lejligheden ligger en campingplads hvor du i sæsonen kan købe dig adgang til deres badeland. På kroen i lejlighedskomplekset kan du desuden spille billard, og få din morgenmad eller lette anretning. Skal du spise bedre, er der flere gode restauranter i byen – alt sammen noget du kan gå til.